Stralen op je trouwdag met Maxim’s Couture

Proficiat. Jij gaat weldra één van de mooiste dagen van je leven beleven. Natuurlijk mogen een betoverende bruidsjurk en de bijpassende accessoires daarbij niet ontbreken.

Say yes to the dress
Wie zijn we?

Welkom bij Maxim’s Couture in Aarschot, Vlaams-Brabant. Al sinds 1984 zorgen wij ervoor dat bruiden zich goed voelen op hun trouwdag. Van bruidsjurken op maat tot lingerie, van schoenen tot juwelen en haaraccessoires, wij hebben alles aanwezig om jouw trouwoutfit te vervolledigen.

Maak een afspraak

Daarnaast geven we je eerlijke tips en feedback om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor jouw grote dag vol liefde. En als het plaatje compleet is? Dan zeg jij gewoon yes to the dress!

Je kan bij ons terecht voor …
Jouw ideale trouwjurk

Wat is het hoogtepunt van de voorbereidingen op je trouwfeest? Een trouwjurk kiezen, natuurlijk! Iets waar we ons bij Maxim’s Couture maar al te zeer bewust van zijn. Door onze jarenlange ervaring vinden wij gegarandeerd iets waar je je als bruid goed in voelt. Want daar draait het om! Je straalt namelijk pas voor 100% wanneer jouw trouwjurk perfect past. Punt.

Say yes to the dress

In ons eigen atelier maken wij van jouw trouwkleed iets unieks. Geen standaard bruidsjurk dus, maar eentje volledig aangepast aan jouw lichaam en vooral aan jouw wensen. Je zal dus gegarandeerd stralen op je huwelijksdag. Of je nu kiest voor een moderne bruidsjurk of toch voor een sprookjesexemplaar, bij ons vind je jouw droomtrouwjurk.

Suitekledij

Niet alleen de bruid kan door ons van kop tot teen gekleed onze zaak verlaten, ook voor de suite van de bruid hebben wij alles in huis.

 • Kledij voor de bruidsmeisjes? Check!
 • Nog een jurk, schoenen of accessoires nodig voor je mama of schoonmama?
  Geen probleem!
 • Of vind je niets geschikt voor je grootmoeder? Wij hebben gegarandeerd iets in onze collectie dat als gegoten past.
Casual Chic Wear

Naast voor bruidskledij en suitekledij kan je bij Maxim’s Couture ook terecht voor feestkledij voor andere gelegenheden. Denk maar aan recepties of prom nights, maar ook aan kledij voor op communiefeesten.

Wij steken kortom iedereen in een schitterende feestoutfit op maat.

Dit beloven wij:
 • Trouw-, suite-, en
  feestkledij op maat
 • Jarenlange ervaring
 • Alles voor je trouwoutfit
  op één plek
 • 1 vast contactpersoon
  doorheen je zoektocht
 • Veel tips en eerlijke feedback!
Maak een afspraak!

Aangezien wij graag voldoende tijd vrijmaken om jouw ideale trouwjurk te vinden, maak je best een afspraak. We voorzien 2 uur per klant zodat jij hier zeker vertrekt met de bruidsjurk van je dromen. Bijhorende accessoires inclusief! Als bruid mag je trouwens steeds maximum 4 personen meebrengen. Zo hoef jij niet alleen je trouwjurk te kiezen.

Kom je graag gewoon eens rondsnuffelen? Dat kan ook, maar weet dan dat we waarschijnlijk geen tijd hebben om je enkele trouwjurken te laten passen.

Maak dus snel een afspraak!

Tot binnenkort.

Jouw naam*
Jouw voornaam*
Jouw e-mailadres*
Jouw telefoonnummer*
Kies jouw gewenste dag
Op dinsdag zijn wij gesloten
Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Geen voorkeur
Waarvoor wens je een afspraak?*
Bruid
Suite
Extra informatie (trouwdatum, plaats en bijkomende vragen)
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.*
Verzenden * Deze velden zijn verplicht.